Beautypartner Erica

Specialiteit:

Massage

Massage heeft een enorm positieve invloed op je algehele welzijn, of  je nu klachten hebt of niet. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk voel je je beter na een massage. Spieren worden los gemaakt, de bloedsomloop wordt flink gestimuleerd, je energie gaat weer stromen en allerlei blokkades worden opgeheven. Bestaande klachten als bijvoorbeeld nekpijn, hoofdpijn of rugpijn verminderen, terwijl tegelijkertijd wordt gewerkt aan het voorkomen van nieuwe klachten. Een massage zorgt onder andere voor afname van ontstekingsreacties en stimuleert het zelfgenezend vermogen.   Samen nemen we door welke klachten en wensen u heeft en ik verzorg  een massage op maat. Ik maak daarbij gebruik van verschillende technieken voor een optimaal resultaat.

Specialisaties:

  • Sportmassage
  • Ontspanningsmassage
  • Triggerpoint therapie
  • Cupping Therapie
  • Massage bij fibromyalgie
  • Hoofdpijn massage

- Absolute contra-indicaties  (geen massage mogelijk): Bij koorts, besmettelijke huidaandoeningen, extreme vermoeidheid, slechte algemene toestand. 

 - Plaatselijke contra-indicaties (wel massage mogelijk, maar niet rondom aandoening):Bij acuut trauma, letsel, blauwe plekken of zwelling(en). 

 -In overleg met de huisarts (navraag doen bij huisarts en huisarts is akkoord): Bij gebruik geneesmiddelen als antibiotica, bloedverdunners, of medicijnen met waarschuwingssticker (bijv. bij hartklachten/hartafwijkingen). 

De eerste keer starten we met een intakegesprek. Ik vraag u een intakeformulier in te vullen, waarbij (ook) medische informatie wordt vastgelegd. U bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens die worden verstrekt. Op basis hiervan kan de massage op een verantwoorde en veilige manier gegeven worden.

Zorg voor je lijf en gun jezelf de weldaad van een goede massage. Ik hoop u binnenkort te zien bij Simply Me in Beuningen, u bent van harte welkom!

Aanwezig op dinsdag en donderdag  van 9.00 – 13.00 uur

Prijzen

60 minuten behandeling: €50,-

90 minuten behandeling: €70,-

Erica
Onze behandelingen