Acne behandeling

€75,-

Acne is een veelvoorkomende huidaandoening die zich manifesteert als puistjes, mee-eters en ontstekingen. Deze aandoening kan zowel fysiek ongemak als emotionele stress veroorzaken. Daarom bieden we een scala aan oplossingen die speciaal zijn ontworpen om de huid te kalmeren, te reinigen en te verjongen. Onze ervaren huidexperts werken met de hoogwaardige producten van Dermalogica, die specifiek zijn samengesteld om de huid te voeden en onzuiverheden te verminderen. Door een combinatie van geavanceerde technieken en gepersonaliseerde behandelplannen streven we ernaar om de natuurlijke glans van uw huid te herstellen.

Indicaties:

•Acne 

•Mee-eters

•Hormonale pukkeltjes 


Boek je acne behandeling nu direct hieronder!

Maak nu een afspraak


Wat gebeurt er tijdens een acne behandeling? Een acne behandeling is gericht op het verminderen en beheersen van acne, mee-eters, ontstekingen en de daaruit voortvloeiende littekens. Hoewel specifieke procedures kunnen variëren, zijn hier enkele typische stappen die kunnen plaatsvinden tijdens een professionele acne behandeling:

1.Reiniging: De huid wordt zorgvuldig gereinigd om overtollige olie en bacteriën te verwijderen.

2.Exfoliatie: Dode huidcellen worden verwijderd met behulp van een peeling en scrub methoden om verstopte poriën te minimaliseren en de huidtextuur te verbeteren.

3.Extracties: Mee-eters en puistjes worden voorzichtig verwijderd om de poriën te ontlasten en de kans op verdere ontstekingen te verminderen.

4.Behandelingsproducten: Hoogwaardige producten, zoals, serums, crèmes of gels worden aangebracht om ontstekingen te verminderen, de groei van bacteriën te remmen en de huid te kalmeren.

5.Masker: Een luxueus vliesmasker wordt aangebracht om de huid verder te kalmeren, te hydrateren en te voeden.

6.Advies en nazorg: Na de behandeling zal er advies gegeven worden over huidverzorging en andere factoren die van invloed kunnen zijn op de huidconditie. Daarnaast wordt er home-care aanbevolen om de resultaten van de behandeling te behouden.


Het uiteindelijke doel van een acnebehandeling is om de huid te zuiveren, de ontstekingen te verminderen, littekens te voorkomen en de huid te helpen herstellen naar een gezonde, stralende toestand.

Acne behandeling is NIET geschikt voor iemand met: 

·      In behandeling van een antibioticakuur

·      Virale infecties (kan zich verspreiden) 

·      Abnormale littekenvorming (de huid kan anders reageren dan verwacht) 

·      Erg gevoelige en dunne huid 

·      Open wondjes, schrale & dunne huid

Acne behandeling
Onze behandelingen