Bindweefselmassage

€75,-

Onze bindweefselmassage verbetert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verhoogt de effectiviteit van de spieren. Daarnaast stimuleert deze cosmetische massage de celvernieuwing, waardoor de huid een jeugdiger en steviger uiterlijk krijgt. Onze toegepaste producten zijn speciaal ontworpen voor anti-aging doeleinden. Ervaar een verhoogd effect met ons retinol-vliesmasker, dat zorgt voor een stralende teint.

Indicaties:

•Fijne lijntjes 

•Beginnende rimpels

•Verslapping 

Maak nu een afspraak

Naast de bindweefselmassage heeft u de keuze uit één van de functionele extra's; Epileren/harsen wenkbrauwen | Verven wenkbrauwen | Bovenlip harsen | Kin harsen.  *Wilt u nog een extra module, dan betaalt u €6,- extra per module.


Wat gebeurt er tijdens een bindweefselmassage behandeling? Deze behandeling is gericht op het stimuleren van de diepere lagen van de huid, en omvat over het algemeen de volgende stappen:

1.Reiniging: De huid wordt dubbel gereinigd en voorbereid op de massage.

2.Exfoliatie: Dode huidcellen worden verwijderd met behulp van een peeling en scrub methoden, die afhankelijk van de behoefte van de huid op diverse intensiteitsniveau's kan worden toegepast.

3.Massage: De huidexpert past verschillende technieken toe, zoals kneden, rollen en drukken, om het bindweefsel te stimuleren en verklevingen los te maken. Deze massage kan soms enigszins ongemakkelijk aanvoelen, maar mag nooit pijnlijk zijn.

4.Stimulatie van doorbloeding: De massage bevordert de doorbloeding van de huid, wat kan leiden tot een gezondere huidskleur en een verbeterde textuur.

5.Stimulatie van collageen productie: Door de massage worden signalen naar het lichaam gestuurd om de productie van collageen te verhogen, wat kan helpen de huid steviger en elastischer te maken.

6.Ontspanning: Tijdens het retinol-vliesmasker krijgt u een ontspannende massage van nek, schouders en decolleté. 

7.Nazorg advies: Na de behandeling adviseren we de juiste home-care producten en -routines om de resultaten te behouden en de hersteltijd te optimaliseren.


Bindweefselmassage is NIET geschikt voor iemand met: 

·       Koorts

·       Hartklachten

·       Bloeddrukproblemen (hoge bloeddruk) 

·       Algehele malaise

·       Hemofilie

·       Kwaadaardige tumoren

·       Defecte huid

·       Chronisch eczeem 

·       Ernstige neurologische aandoeningen (zoals MS) 

·       De eerste 3 maanden en na de 7e maand van de zwangerschap 

·       Specifieke medicatie zoals: middelen met corticosteroïden en bloed verdunnende middelen

·       Botox of andere injecties heeft ontvangen in de afgelopen 2 weken. Een besmettelijke huidziekte of infectie heeft zoals een koortsblaasje


Bindweefselmassage
Onze behandelingen