Glow Treatment

€115,-

Glow Treatment, dé NR. 1 Winterbehandeling van dit moment:

Ervaar de ultieme verjonging met onze exclusieve Glow Treatment, een perfecte combinatie van verfijnde nanoneedling en een luxueus peel-off masker. Laat uw huid stralen met een ongekende glow, terwijl onze professionele behandeling uw teint verfrist en vernieuwt. Geniet van een zijdezachte huid en een stralende gloed met onze Glow Treatment.

Indicaties:

•Verhelder je teint 

•Verminder een doffe uitziende huid

•Verminder fijne lijntjes en rimpels 

•Verzachten van de huidstructuur


Op zoek naar Glowy skin? Boek jouw afspraak nu direct online!

Maak nu een afspraak


Wat gebeurt er tijdens een Glow Treatment? Deze behandeling is een combinatie van verfijnde nanoneedling en een luxueus peel-off masker met hoogwaardige ingrediënten. De behandeling verbetert de huidtextuur, boost hydratatie en gaat voortijdige huidveroudering tegen. Het kenmerkende directe resultaat is een gehydrateerde glow. Tijdens de behandeling gebeuren verschillende dingen:

1. Voorbereiding: De huid wordt gereinigd en wordt er een serum aangebracht passend bij het behandelplan.

2. Nanoneedling: De behandelaar gebruikt een apparaat met nano-tips om de huid te exfoliëren en productpenetratie te stimuleren.

3. Opname van producten: Nanoneedling stimuleert de productie van collageen in huid door veilige actieve ingrediënten uit het serum in te brengen via kleine nanokanaaltjes, dit maakt tot 97% productabsorptie mogelijk.

4. Herstelproces: Na de behandeling begint het natuurlijke genezingsproces, waarbij de productie van nieuw collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit kan leiden tot een strakkere, gladdere en gezondere huid. 

5. Masker: Het alginaat peel-off masker zorgt voor een krachtige hydratatie. Door het drogen van buiten naar binnen, versterken ze de opname van werkstoffen.

6. Mogelijke bijwerkingen: Na de behandeling kan de huid rood worden. Dit zijn normale reacties en meestal tijdelijk van aard. Het is belangrijk om de nazorg instructies en home-care producten van de specialist op te volgen om het risico op complicaties te verminderen en het resultaat van de behandeling te behouden.

Nanoneedling is niet geschikt voor:

• Extreem gevoelige huid

• Acne met actieve ontstekingen, kies dan voor onze acne behandeling

• Rosacea met actieve ontstekingen

• Wanneer u Roaccutane gebruikt

• Wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft

Wat is nanoneedling? Nanoneedling is bekend onder meerdere namen zoals Micro-exfoliatie, Nano infusion of Nano-exfoliatie. Het is een niet-invasieve procedure waarbij gebruik wordt gemaakt van een soort pen met nano-tips in plaats van naaldjes. Het gebruikt zeer kleine roestvrijstalen kegeltjes die de huid niet penetreren, maar wel exfoliëren en productpenetratie stimuleren. Dit is een alternatieve treatment voor klanten die geen downtime wensen of die een contra-indicatie hebben voor microneedling. De treatment verbetert de huidtextuur, boost hydratatie en adresseert de tekenen van voortijdige huidveroudering. Het kenmerkende directe resultaat is een gehydrateerde glow. 


Glow Treatment
Onze behandelingen