Microneedling

€115,-

Onze geavanceerde microneedling behandeling is doordrenkt met de kracht van de nieuwste technologieën om uw huid te verjongen en te verfrissen. Als extra verwennerij gebruiken we bij elke behandeling een luxueus vliesmasker, zodat u met een stralende gloed naar huis gaat. 

Indicaties:

•Verhelder je teint

•Verminder de zichtbaarheid van pigmentvlekken

•Verminder fijne lijntjes en rimpels

•Verfijn zichtbare poriën


Interesse in een Microneedling behandeling? Boek direct een afspraak!

Maak nu een afspraak


Wat gebeurt er tijdens een microneedling behandeling? Een microneedling behandeling, is een cosmetische procedure waarbij minuscule naalden worden gebruikt om kleine gaatjes in de huid te maken. Dit stimuleert het lichaam om natuurlijke collageen- en elastineproductie te verhogen, waardoor de huid strakker, gladder en jeugdiger wordt. Tijdens de behandeling gebeuren verschillende dingen:

1.  Voorbereiding: De huid wordt gereinigd en mogelijk wordt een verdovende crème aangebracht om eventueel ongemak te verminderen. Daarna wordt er een serum aangebracht passend bij het behandelplan.

2.  Microneedling: De behandelaar gebruikt een apparaat met kleine naalden om microperforaties in de huid te maken. Dit stimuleert de natuurlijke genezingsrespons van het lichaam en verhoogt de productie van collageen en elastine.

3.  Bloedcirculatie en groeifactoren: De microwondjes activeren de bloedcirculatie en bevorderen de afgifte van groeifactoren, wat de huidvernieuwing verder stimuleert.

4.  Opname van producten: Door de kleine gaatjes kan het serum en de ingrediënten van het vliesmasker beter worden opgenomen, waardoor hun effectiviteit wordt vergroot.

5.  Herstelproces: Na de behandeling begint het natuurlijke genezingsproces, waarbij de productie van nieuw collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit kan leiden tot een strakkere, gladdere en gezondere huid.

6.  Mogelijke bijwerkingen: Na de behandeling kan de huid rood worden en licht gezwollen aanvoelen. Dit zijn normale reacties en meestal tijdelijk van aard (1-3 dagen). Het is belangrijk om de nazorginstructies en home-care producten van de specialist op te volgen om het risico op complicaties te verminderen en het resultaat van de behandeling te behouden.

Over het algemeen kan microneedling helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie, evenals het verbeteren van de algehele huidtextuur en -toon. De resultaten variëren echter per persoon en kunnen afhangen van factoren zoals de ernst van de huidaandoening, het aantal behandelingen dat wordt uitgevoerd en de geadviseerde home-care producten. 

Microneedling is niet geschikt voor:

• Extreem gevoelige huid

• Acne met actieve ontstekingen, kies dan voor onze acne behandeling

• Rosacea met actieve ontstekingen

• Wanneer u Roaccutane gebruikt

• Wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft


Microneedling
Onze behandelingen