Power Peeling

€65,-

De Power Peeling verwijdert de bovenste huidlaag om celvernieuwing te stimuleren. Tijdens de behandeling worden diverse zones met een of meerdere peelings behandeld. Dit om het optimale effect per zone te bereiken. Iedere peeling heeft haar eigen huidverbeterende functie. De peeling wordt afgestemd op uw huid om zo het mooiste resultaat te behalen en te behouden.

Indicaties:

•Stimuleer celvernieuwing

•Verminder onzuiverheden en pigmentvlekken

•Hydrateert een droge huid 

•Vermindert fijne lijntjes en rimpels


Maak nu een afspraakWat gebeurt er tijdens een Power Peeling? Een peeling is een cosmetische behandeling die wordt gebruikt om de buitenste laag van de huid te exfoliëren. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en wordt de huidtextuur gladder en stralender. De procedure omvat doorgaans de volgende stappen:

1Reiniging: De huid wordt grondig gereinigd om vuil, olie en make-up te verwijderen.

2Toepassing van de peeling: De peeling wordt gelijkmatig aangebracht op de huid van het gezicht, er kan een variatie aan peelings worden toegepast afhankelijk van het doel van de behandeling.

3Inwerktijd: De peeling wordt enige tijd op de huid gelaten, meestal gedurende enkele minuten, afhankelijk van het type peeling en de huidgevoeligheid.

4Neutralisatie of verwijdering: Na de inwerktijd wordt de peeling worden geneutraliseerd met een neutraliserende oplossing.

5Nabehandeling: Na de peeling wordt een kalmerend serum en crème aangebracht om de huid te kalmeren en te hydrateren, en om mogelijke irritatie te verminderen.

6Mogelijke bijwerkingen: De huid kan er na de behandeling wat rood uitzien en wat gevoeliger aanvoelen. Mogelijk kan er op de huid wat schilfervorming ontstaan, dit zijn normale reacties en meestal tijdelijk van aard (1-3 dagen). Het is belangrijk om de nazorg instructies en home-care producten van de specialist op te volgen om het risico op complicaties te verminderen en het resultaat van de behandeling te behouden.


Power Peeling is niet geschikt voor iemand die:

Een cosmetische/medische procedure heeft ondergaan zoals laser, IPL, microdermabrasie of chemische peeling in de afgelopen twee weken.

Botox of andere injecties heeft ontvangen in de afgelopen week.

Retin-A (acne creme) heeft gebruikt in de afgelopen 48 uur.

RoAccutane/isotretinoïne (acne medicatie) heeft gebruikt in de afgelopen 6 maanden.

Is gewaxt (voorhoofd,wangen,kin,kaaklijn,bovenlip) in de afgelopen 72 uur.

Een besmettelijke huidziekte of infectie heeft zoals een koortsblaasje.

Zwanger is of borstvoeding geeft.

 Verkouden is.


Power Peeling
Onze behandelingen