Gellak Nails + versteviging

€31,-

Deze behandeling is een combinatie van Gellak Nails met een extra stevige onderlaag (keuze uit BIAB of Fiber base coat) op uw natuurlijke nagel, ideaal voor dunne en zachte nagels. Geniet van een prachtige glans die minimaal 2 weken blijft zitten.

Onze behandeling begint met een mini manicure, waarbij we uw nagelriemen verzorgen en uw nagels in model vijlen. Vervolgens bereiden we uw nagels voor op het aanbrengen van de Gellak met de extra stevige onderlaag. Kies uit een egale kleur of ga voor een elegante French manicure (tegen meerprijs) om uw nagels te laten stralen. Tot slot worden uw nagelriemen verwend met speciale olie en uw handen met een luxe mousse.

Geniet van prachtige, verzorgde nagels met onze Gellak Nails behandeling.

Voordelen van Gellak Nails: 

  • Gellak hardt direct uit d.m.v. LED nagellamp 
  • Blijft min. 2 weken mooi en glanzen 
  • Beschadigt uw natuurlijke nagel niet 
  • Verstevigt extra uw natuurlijke nagel 

Verwijderen van Gellak Nails en gelcolor elders

  • Verwijderen Gellak Nails: €13,-. Wanneer u weer een afspraak maakt voor nieuwe Gellak Nails verwijderen wij de oude Gellak Nails voor u GRATIS.
  • Gelcolor afkomstig van een andere salon verwijderen wij voor een prijs van €20,-. Wilt u overstappen op Gellak Nails, boek dan de combinatie: Gellak Nails + verwijderen gelcolor elders €42,- 75min.

Tijdsduur van de behandeling Gellak Nails +/- 45 min.

Boek jouw Gellak Nails met extra stevige onderlaag hieronder!

Maak nu een afspraak

Gellak Nails + versteviging
Onze behandelingen