Shellac Nails + versteviging

€25,-

Deze behandeling is een combinatie van Shellac Nails met een extra stevige onderlaag op uw natuurlijke nagel, ideaal voor dunne en zachte nagels.

Wanneer u geen acrylnagels wilt maar toch een mooie french manicure of kleur op uw natuurlijke nagel, dan kunt u kiezen voor Shellac Nails. Shellac Nails is een hybride nagellak die je draagt als een dunne gel. Shellac  blijft min. 2 weken prachtig glanzen en mooi. Shellac is allergie vrij en beschadigen uw natuurlijke nagel niet! Shellac combineert de beste kwaliteiten van gel en nagellak. Shellac is verkrijgbaar in een egale kleur of french manicure (tegen meerprijs). De behandeling start met een mini manicure (verzorgen van de nagelriemen en in model vijlen van de nagels), nagels klaar maken voor het aan brengen van Shellac met extra stevige onderlaag. Tot slot worden uw nagelriemen verzorgd met een speciale olie en uw handen met een luxe handcrème. Tijdsduur +/- 45 min.  

Voordelen van Shellac Nails: 

  • Aan het einde van de behandeling zijn uw nagels droog 
  • Blijft min. 2 weken mooi en glanzen 
  • Beschadigd uw natuurlijke nagel niet 
  • Verstevigd extra uw natuurlijke nagel 
  • Allergie vrij

Verwijderen van Shellac Nails

  • €10,- (Wanneer u weer een afspraak maakt voor nieuwe Shellac Nails verwijderen wij de oude Shellac Nails voor u GRATIS, gelcolor afkomstig van een andere salon verwijderen wij tegen een meerprijs)

Boek jouw Shellac Nails met extra stevige onderlaag hieronder!

Maak nu een afspraak

Shellac Nails + versteviging
Onze behandelingen